logo

Eén antwoord op uw vraag naar kwaliteit

De kosten van een implantologie behandeling zijn voor veel tandartsen en patiënten onduidelijk. Met 4Dental All Inclusive is dit verleden tijd. U kunt nu eenvoudig uw Straumann implantologie patiënten digitaal verwijzen. Uw patiënt krijgt direct een volledige offerte van het gehele behandeltraject.

Het concept

Door de unieke samenwerking tussen Straumann en 4Dental Tandtechniek, de combinatie van de geavanceerde mondscanner TRIOS® 3, goed opgeleide tandtechnici én 3D print- en freestechnieken geeft u de mogelijkheid om met 4Dental All Inclusive te werken. Met recht de méést ontzorgende workflow voor de verwijzende tandarts.

Eén antwoord op uw vraag

In een offerte applicatie maakt u in een paar eenvoudige stappen een volledige begroting voor het volledige implantologietraject en verwijst u gelijk uw patiënt. Desgewenst kunnen wij ook de digitale afdruk en kleurbepaling verzorgen. Interesse? Maak éénmalig een account aan en verwijs uw patiënt naar de dichtstbijzijnde kliniek.

Welke voordelen biedt 4Dental All Inclusive

De meest patiënt- en tandartsvriendelijke workflow
Digitalisering zonder investering
A-merk implantaat en tandtechniek
Uitsluitend origineel op origineel
Transparante prijzen voor uw patiënten
U plaatst alleen de restauratie.

Missie

4Dental All Inclusive is een uniek All Inclusive concept door implantologie, tandtechniek en dienstverlening te combineren.

Visie

Wij bieden u de beste kwaliteit, tegen een transparante prijs met een complete garantie op zowel de restauratie als het implantaat.